Schaamh…kaart O_o

Een nogal vreemde kaart gestuurd…
Via deze aparte actie kwam ik bij ikreddewereld.nl terecht en Rachel heeft het hier al zo mooi uitgelegd.
Het zit namelijk zo…Het merk Gaastra International Sportswear gebruikt nog steeds echt (wasberen)bont in hun kleding en beweren daarbij dat het ‘diervriendelijk’ bont is omdat het gecertificeerd is met het label Saga Furs Origin Assured / Finnraccoon (dit keurmerk is door de bont-industrie zelf het leven ingeblazen). -_- Nu is dit niet wat je noemt ‘diervriendelijk.’ De wasbeerhonden die zij voor deze bontjes afmaken worden namelijk op gruwelijke wijze in fokkerijen gehouden en uiteindelijk geëlektrocuteerd…zo gruwelijk dat ik het filmpje die ervan was gemaakt niet eens kon aanzien…De organisatie Bont Voor Dieren wou hier een stokje voor steken en kwam met een nogal aparte actie.

Maar wat heb je nou gedaan?…Nou dat zal ik je vertellen. Ik heb mijn vachtje daar down below afgeknipt, op een kaart geplakt en opgestuurd naar Gaastra. Als ze een vachtje willen, mogen ze de mijne wel hebben.
Ik heb mijn vriend ook zover gekregen en na wat zorgvuldig geknip en geplak hebben we de harige kaarten op de post gedaan.
schaamkaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *