Random Acts of Kindness

Een ‘random act of kindness’ [willekeurige daad van vriendelijkheid] is met een onbaatzuchtige daad, iemand willen opvrolijken.
Nu doe ik dit wel eens voor familie en vrienden maar heb het laatst ook eens voor mensen gedaan waarvan ik de reactie niet mee zou krijgen…Vreemdelingen.

De TV-Installateur zou langskomen als ik niet thuis was, ik heb voor hem een klein zakje met karameltoffees achtergelaten in de hoop hem een vrolijke dag te kunnen bezorgen.
(later kwam ik erachter dat deze meneer, vanwege protocol, kennelijk niks mag meenemen…zelfs niet als het specifiek aan hem gericht is. Dus hij had het niet meegenomen maar ik hoop dat hij het in ieder geval een leuk gebaar vond)
raok-tvinstallateur2 raok-tvinstallateur1
_______________________

In de trein is het vaak best wel saai, en ik kan het weten want zit er veel te vaak in. 😛
Er gebeurt bijna niks in de trein, iedereen zit in zn boek, krant of mobiel, staart naar buiten of slaapt. Dus ik wou voor de verandering eens een mede-reiziger aan het lachen maken.
En dat probeerde ik met een (echte!) schuldbekentenis.
Ik heb het laatste snoepje in mijn snoepzak achtergelaten in de trein met een briefje eraan vast waar het volgende op stond:
Schuldbekentenis:
Ik heb m’n hele zak snoep in m’n eentje leeggegeten…zonder te delen :$
Dus mijn allerlaatste snoepje is voor jou!
Ja jij! Dit is voor jou!
Eetsmakelijk 🙂

Uiteraard ga ik er niet van uit dat iemand dit snoepje ook echt wou op eten want mensen vertrouwen dat natuurlijk niet…Maar het ging me meer om het aan het lachen maken van iemand…en dat is hopelijk gelukt.

raok-trein-snoep1 raok-trein-snoep2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *