Vóór de blog…

Voordat ik met ‘Want waarom niet’ begon, keek ik al graag om naar de mensen, dieren en natuur om mij heen….en nu werd het tijd om ook eens juist de kleine gebaren in beeld te brengen. Maar dat idee heb ik niet van mezelf hoor!!

In 2014 stuitte ik per toeval op de blog ikreddewereld.nl van Rachel vd Pol, die in dat jaar elke dag de wereld beetje bij beetje ging verbeteren. Ik vond dat zo’n ontzettend goed idee dat ik eigenlijk vond dat het niet mocht stoppen, so here we are.

Hier staan een aantal dingen die ik heb gedaan voordat ik met de blog begon:
illu-kat-2x2 illu-lennard-2x2 illu-mama-2x2 illu-goodsearch-2x2illu-positieveBriefjes-2x2 illu-questionmark-2x2 illu-badspons-2x2illu-stemmen-2x2

illu-recyclen-2x2   illu-schaamkaart-2x2

illu-dierenlot-2x2   illu-complimenten-2x2

illu-blij-lekkers-2x2    illu-troep-2x2

illu-webshop-2x2   illu-fietslampjes-v2-2x2

illu-flessenbon-2x2   illu-straatkrant-2x2

illu-raok-2x2

Je kunt wantwaaromniet.nl ook volgen op Facebook:
fb-like-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *