Yellowman steunt goede doelen bij het gamen

Naam: Jeroen
Alias: Yellowman
Heldhaftig omdat hij: …goede doelen steunt.

superheld-yellow_jeroen-upper

Deze heldhaftige, gele man heeft een manier gevonden om zijn hobby te combineren met het steunen van goede doelen!
Lees hier alle ins en outs over deze fantastische ontdekking!

Goede daden doen en goed bezig zijn in het algemeen lukt natuurlijk lang niet altijd. Iedereen heeft daar soms even geen zin in of houdt zich weleens niet aan de regels, daar ben ik echt geen uitzondering op. Maar als het je makkelijk wordt gemaakt, waarom zou je het dan niet doen?

Yellow-quote

Ikzelf ben een gamer, een echte nerd. Zo werd je vaak afgebeeld, op school of op straat. Ooit was het iets negatiefs, iets waar mee gepest werd of geplaagd. Maar tegenwoordig is gamen ‘mainstream’, dat doet iedereen wel eens. De één iets meer dan de ander maar het wordt langzamerhand een onderdeel van de maatschappij.

Een tijdje terug kwam ik via een vriend van me op de website Humblebundle.com. Bij nadere inspectie van de website kwam ik erachter dat naast het aanschaffen van een leuk spelletje, je ook nog eens 1 of meerdere goede doelen steunt. Dat is wat mij betreft een super insteek! Niet alleen kun je dan als gamer heel gemakkelijk goede doelen steunen, maar je kunt achteraf ook nog eens een leuk spel spelen.

Humble-bundle-MakeAWish ← Goed doel:
Make a wish

 

 

 

Humble-bundle-doelen← Goed doel:
Games Aid

 

 

 

 

Het principe is heel simpel: Je kunt heel gemakkelijk zien welke bundels er zijn en welke spellen daar in zitten. Vervolgens geef je aan hoeveel geld je daarvoor wilt geven en hoe je het geld gaat verdelen tussen de ontwikkelaar, het goede doel en natuurlijk de slimme mensen bij Humblebundle.com. Even online afhandelen en klaar is kees.

humble-bundle-choose

enix-bundle

 

← Wat voor games zitten er in de bundel?

 

 

 

 

 

←uitleg over inhoud

$10_voor_GoedDoel 

 

← Yellow’s donatie verdeling.

 

Voor de game-bundel: $2,50
Voor het goede doel: $10,-
Voor de organisatie: $2,50

humble-bundle-succes
Vervolgens krijg je een email met daarin een link naar de activatie codes voor de spellen die je kan activeren op Steam. Steam is dan weer een gameplatform, een verzamelplek waar je bijna alle spellen op kan aanschaffen en beheren. Een ware gemeenschap van gamers en game ontwikkelaars.

Met enige regelmaat kijk ik dus op Humblebundle.com en steun ik daarbij ook een goed doel. Alle beetjes helpen, toch? Makkelijk, doeltreffend en leuk. Een concept dat men vaker zou moeten toepassen want op deze manier kan iedereen goed bezig zijn, zelfs als je er geen zin in hebt.

Heb jij ook iets goeds gedaan of meegemaakt?!
Laat de wereld ervan meegenieten!
Stuur je verhaaltje naar [email protected] en lees het hier terug bij Superhelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *