Grace zingt voor Resto van Harte

Naam: Greta
Alias: Grace Reece
Heldhaftig omdat zij: …een benefiet optreden geeft

GraceReece
Wat een superheld is ze toch. Ze zet haarzelf altijd op de tweede plaats en twijfelde, ondanks haar drukke leven, niet één keer toen haar werd gevraagd of ze een benefiet-optreden wou doen voor Resto van Harte!

Bij Resto van Harte zijn alle mensen groot en klein, jong en oud, dik en dun, rijk en arm, welkom om gezellig samen uit eten te gaan voor weinig geld. Op deze manier zet Van Harte zich in tegen eenzaamheid en bevorderen ze een goede samenleving.

Nu ging Resto van Harte verhuizen naar een andere locatie en daar komt natuurlijk een leuke opening bij kijken. Op 5 januari waren alle vrijwilligers en vaste klanten van harte uitgenodigd om de eerste maaltijd van het jaar bij te wonen op de nieuwe locatie. Om deze maaltijd nog leuker te maken zong Grace Reece prachtige, vrolijke nummers voor een gezellig muziekje onder het eten. Ze zong weer fantastisch en nam ook de tijd om met mensen te praten. Het eten was heerlijk en de muziek geweldig, de gasten hebben ervan genoten!

grace+wilma   restovanharte
Voor wie in Zwolle en omstreken woont: Op donderdag 8 januari is de publiekelijke opening van Resto van Harte, u bent van harte uitgenodigd om de opening te komen bijwonen bij De Enk in Assendorp. Om te reserveren voor een diner bij Resto van Harte kunt u hier klikken.

Heb jij ook iets goeds gedaan of meegemaakt?!
Laat de wereld ervan meegenieten!
Stuur je verhaaltje naar [email protected] en lees het hier terug bij Superhelden

4 thoughts on “Grace zingt voor Resto van Harte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *