De plastic soep aanpakken met knuffels! Geweldig!!

Ik kwam net zo’n geweldig initiatief tegen op het internet en ben er zoooo razend enthousiast over, dat ik meteen achter de computer ben gekropen om jullie erover te vertellen!

Ik kan je in het kort uitleggen wat er dan zo tof is maar eigenlijk moet je vooral het korte filmpje hieronder even bekijken want daar wordt het heel mooi uitgelegd.
In het kort: Een leuke manier om de oorzaak van de plastic soep op structurele manier aan te pakken door te beginnen bij de educatie van kinderen. Een aantal lieve knuffels die zwerfafval in hun buikjes hebben, laten kinderen zien wat het gevolg van zwerfafval in de natuur is.

 Ik was zo enthousiast dat ik meteen een donatie heb gemaakt om dit initiatief te steunen. 😀

Nou wil ik jullie niet overhalen om ook te doneren want dat moet je helemaal zelf weten. Maar ik hoop wel echt dat je er bij stil staat dat een donatie, voor wat voor doel dan ook, niet altijd groot hoeft te zijn om bij te kunnen dragen aan een groot verschil. (Ik ben tenslotte ook niet rijk hoor haha 😛 ).
Zoals ik al zei bij “Alle beetjes…” Alle beetjes helpen echt! Als iedereen 1 euro zou geven voor een doel waar hij/zij achter staat, dan kun je samen als snel een groot verschil maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *