Beste buren, frees er maar lekker op los! …+ Persoonlijk bericht voor lezers

Sinds kort hebben wij nieuwe buren. Een vriendelijk, degelijk uitziend stel. (‘Degelijk’ is heeeel positief als het om buren gaat!) 🙂
Nu zijn de vriendelijke, degelijke buren flink aan het verbouwen en zijn elke dag hard aan het werk. Timmeren, bikken, zagen en boren, een heleboel lawaai waar wij begrip voor hebben want dat hoort er nou eenmaal bij.

Nu vonden we een briefje in de brievenbus…De buren wilden ons laten weten dat ze leidingen zouden gaan frezen en boden bij voorbaat hun excuses aan voor de overlast. Wij weten toevallig maar al te goed wat voor decibelletjes daar van kunnen afspatten, dus waardeerden het dat de buren het van te voren aangaven.

Zo konden wij mooi op tijd zorgen dat we dan niet thuis zijn. 😉
Om de buren te bedanken voor de tijdige heads up en om hen hopelijk een glimlach te bezorgen bij het klussen aan hun huisje, heb ik een briefje door hun bus gegooid met een pak  Zaanse Zwolse huisjes.. 😆
  

Op ons briefje stond:

Hallo harde werkers van nr.9!  🙂
Nog bedankt voor jullie briefje, we waarderen het ontzettend dat jullie ons wilden waarschuwen voor eventuele overlast.
Wij zullen daarom niet thuis zijn, dus frees er maar lekker op los! 😉
Bij deze wat lekkers voor tijdens het pauzeren, enjoy!

Groetjes, Jeroen en Naomi

_______________________________________________________
Lieve lezer,
nu je hier toch bent, wil ik graag nog even wat zeggen.
Sorry dat ik niet zo vaak berichten post als dat ik zou willen. Een aantal persoonlijke zaken in combinatie met mijn opleiding vergen nogal veel van mij en de blog is dan helaas het eerste wat in de wacht gezet wordt.
Ik schrijf deze blogs omdat ik het zelf leuk vind om te doen, maar hoop ook zeker dat jij het leuk vindt om te lezen en dat ik jou er mee kan inspireren en aanzetten tot positieve acties.
Wat ik vooral wil zeggen is: Bedankt dat je mijn blog leest en voor je geduld. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *