About

Kleine gebaren maken om de wereld wat leuker te maken. Want…Waarom niet?!

Ik ben Naomi, een begin-jaren ’90 baby, en ik denk dat we allemaal de wereld leuker kunnen maken door simpelweg wat meer aan elkaar te denken inplaats van altijd maar aan jezelf. Wil je meer weten over mij als persoon, lees dan hier de Q&A, als je zelf nog een vraag hebt mag je die daar ook stellen.

In 2015 heb ik mezelf uitgedaagd om elke dag wat leuks of goeds te doen voor de wereld om mij heen. Door omstandigheden is het mij niet gelukt om de 365 dagen vol te maken, althans niet zichtbaar op mijn blog.
Nu 2015 voorbij is zal ik gewoon verder gaan met de positieve intenties.
Soms zijn het maar kleine gebaren en soms wat grotere maar ik houd in mijn achterhoofd dat ik in sommige situaties ook ‘nee’ kan zeggen en mijn rug kan toekeren, waar ik dat hopelijk niet zal doen.

Ik hoop je te kunnen inspireren, aan het lachen te kunnen maken en vooral gewoon te kunnen vermaken met mijn avontuur om de wereld te verbeteren. :mrgreen:

ikke

Je kunt wantwaaromniet.nl ook volgen op Facebook:
fb-like-button

4 thoughts on “About

 1. Hey Naomi! Dit is Cherrelin! Ik wilde even zeggen dat ik jouw blog nu al echt supertof vind en ga er vooral mee door!! Nog fijne feestdagen 🙂

  1. Hai Cher,
   ik zie nu je berichtje pas 😛
   wat leuk!! ik hoop dat mijn blog lekker veel bekendheid gaat krijgen zodat meer mensen aan elkaar gaan denken 😉
   Vrolijk Kerstfeest!
   liefs, Naomi

 2. Geweldig leuk initiatief! Alleen door deze blogs te lezen krijg je al een lach op het gezicht 🙂 Veel plezier verder met deze mooie actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *