25x meewerken aan een betere wereld

Meewerken aan een betere wereld kan natuurlijk op verschillende manieren, dat probeer ik ten slotte ook te laten zien met mijn blog. Maar wat veel mensen onderschatten is hoe je mee kan werken aan een betere wereld door je stem te laten horen!
Daarom heb ik ervoor gekozen om eens het wereld wijde web af te speuren naar petities waar ik achter sta en die ik steun door mijn naam eronder te zetten.

Ik weet dat veel mensen petities tekenen vaak saai vinden of liever wegkijken van de ellende…Maar door weg te kijken, gebeurt er niets.
Soms kunnen organisaties een heel opdringerige manier hanteren in de hoop dat jij je handtekening wilt zetten, nou vind ik dat zelf ook ontzettend vervelend en van mij hoef je dat soort opdringerige toestanden natuurlijk nooit te verwachten. Maar ik nodig je wel uit om open te staan voor het tekenen van petities, omdat het simpelweg heel veel verschil kan maken.

Ik heb 25 petities getekend, hieronder zie je welke dat waren. In het kort heb ik erbij gezet wat de petitie in grote lijnen inhoudt. Als je op de plaatjes klikt, ga je naar de bijbehorende website waar je meer kan lezen en ook de petitie kan tekenen (als je dat wilt natuurlijk! 😉 )

 

   

  

 

   

  

  

  

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *